HTML

Edét az űrbe

Ede vagyok, a csótány. Az emberiség úgy döntött, én vagyok a legalkalmasabb arra, hogy képviseljem a bolygót. Október negyedikén, a Szputnyik kilövésének ötvenedik évfordulóján felszállok egy hordózórakétára, ami elvisz a végtelenig, és tovább. Tarts velem, és kövesd felkészülésemet!

Friss topikok

  • YNWA: jó hosszúra nyúlt az út.. :( (2013.07.07. 22:39) Kilövés után
  • immortalis: Ede, "volt egy kis problémád...?" :D (2009.07.22. 19:39) Ede is back
  • YNWA: R.I.P. :(( (2009.02.16. 17:08) Nemzetközi bajuszhónap
  • narghil: Ede! Meglehet, hogy azon vagytok, de egyenlőre, amint látom, csak az időlassításig jutottatok el! ... (2008.02.11. 10:39) James Bond
  • YNWA: Ede for prezident :D (2008.01.23. 23:44) Élek, élek, élek!

Linkblog

Itt a család

2007.10.01. 13:36 Ede, a csótány

Délután meglátogatott a családom. Itt jártak a nővéreim, Abélia, Abigél, Ada, Adalberta, Adél, Adelaida, Adelina, Adelinda, Adina, Adriána, Agáta, Ágnes, Agnéta, Ágosta, Ágota, Aida, Ajna, Ajnácska, Alberta, Albertina, Alda, Áldáska, Aléna, Aletta, Alexa, Alexandra, Alexia, Alfonza, Alfonzina, Alfréda, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Aliz, Alma, Alojzia, Alvina, amábel, Amadea, Amadil, Amália, Amanda, Amaranta…Zakária, Zamfira, Zdenka, Zelma, Zelmira, Zia, Zília, Zina, Zinajda, Zita, Zoé, Zója, Zolna, Zoltána, Zomilla, Zóra, Zöldike, Zulejla. Zsaklin, Zsanett, Zsanna, Zseni, Zsófia, Zsóka, Zsuzsa, Zsuzsanna, és a bátyáim, Aba, Abád, Abbás, Abbot, Abdiás, Ábel, Abelárd, Abod, Abony, Abos, Ábrahám, Ábris, Absa, Absolon, Achilles, Acsád, Adalbert, Ádám, Adelmár, Adeodát, Adolár, Adolf, Adonisz, Adony, Adorján…Zámor, Zaránd, Zdenkó, Zebulon, Zekö, Zénó, Zerind, Zétény, Zoárd, Zobor, Zoltán, Zombor, Zorán, Zotmund, Zsadány, Zsigmons, Zsolt és Zsombor.

Ajnácska a kedvencem, hozott egy sálat, amit ő kötött a saját lábacskáival, jól jön majd a -273 Celsius-fokos hidegben. Nem szeretném, ha megfázna a torkom, és lebetegednék az első héten.

3 komment

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://urbeede.blog.hu/api/trackback/id/tr14182372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocskos Állat Barbie 2007.10.04. 09:34:44

Szia Ede!
Figyu, mi lenne, ha a családod is vinnéd magaddal? Bár tuti jól elvannak a konyhánkban is de igazán megérdemelnék, hogy egy igazán izgi kalandban legyen részük.
Na?
..Bár attól tartok, Adeodát, Zsaklin (tudtad, hogy csak öt lába volt?) és Acsád már nem tudnak jönni, anyám a szivaccsal gyorsabb volt

Ede, a csótány 2007.10.04. 09:43:00

Zsakliiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!

Mocskos Állat Barbie 2007.10.04. 10:18:09

A forróvíz gyorsan végzett velük, ne szomorkodj.
És tudd, hogy még mindig ott van neked Abélia, Abigél, Ada, Adalberta, Adél, Adelaida, Adelina, Adelinda, Adina, Adriána, Agáta, Ágnes, Agnéta, Ágosta, Ágota, Aida, Ajna, Ajnácska, Alberta, Albertina, Alda, Áldáska, Aléna, Aletta, Alexa, Alexandra, Alexia, Alfonza, Alfonzina, Alfréda, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Aliz, Alma, Alojzia, Alvina, amábel, Amadea, Amadil, Amália, Amanda, Amaranta…Zakária, Zamfira, Zdenka, Zelma, Zelmira, Zia, Zília, Zina, Zinajda, Zita, Zoé, Zója, Zolna, Zoltána, Zomilla, Zóra, Zöldike, Zulejla, Zsanett, Zsanna, Zseni, Zsófia, Zsóka, Zsuzsa, Zsuzsanna, és a bátyáim, Aba, Abád, Abbás, Abbot, Abdiás, Ábel, Abelárd, Abod, Abony, Abos, Ábrahám, Ábris, Absa, Absolon, Achilles, Adalbert, Ádám, Adelmár, Adolár, Adolf, Adonisz, Adony, Adorján…Zámor, Zaránd, Zdenkó, Zebulon, Zekö, Zénó, Zerind, Zétény, Zoárd, Zobor, Zoltán, Zombor, Zorán, Zotmund, Zsadány, Zsigmond, Zsolt és Zsombor, akikre biztosan számíthatsz!
süti beállítások módosítása